Forebyggende Behandling Er Bedst For Marsvin Sundhed Af Mike Andrews

sundhed sundhedssektoren

Landet hurtigt den kontroversielle terapi, åbning af en international diskussion om, hvem der skal gøre sundhedspleje beslutninger. Et syndrom er en sammenslutning af flere medicinske tegn , symptomer , eller andre karakteristika, som ofte optræder sammen. Nogle allergier, såsom downs syndrom , har kun en årsag.

Andre, såsom Parkinson syndrom , har flere mulige årsager. For eksempel, akut koronar syndrom er ikke en enkelt sygdom i sig selv, men snarere som udtryk for nogen af flere sygdomme, såsom myokardieinfarkt sekundære koronar arterie sygdom I endnu andre syndromer, årsagen er ukendt, En velkendt syndrom navn ofte er stadig i brug, selv efter en underliggende årsag er blevet fundet, eller når der er en række forskellige mulige primære årsager. Eksempler på den førstnævnte type er, at Turner syndrom og DiGeorge syndrom er stadig ofte kaldet "syndrom" - navnet til trods for, at de kan også ses som en sygdom, enheder og ikke kun som sæt af tegn og symptomer.

Lee, et.
al. (2004) fandt, at patienter med bestemte kroniske sygdomme, nemlig gigt, muskel-sygdomme og slagtilfælde, var mere tilbøjelige til at bruge de Traditionelle Kinesiske Medicin (TCM). Dette var stærkt betinget af kronisk sygdom triade', der opfattes tilfredshed med pleje og kulturelle sundhed overbevisninger.

Sygdommen har ingen kur, men med den rette behandling, nogen med cystisk fibrose kan leve et gennemsnit på 37 år, ifølge National Institutes of Health. Inden for de seneste fremskridt inden for medicinsk behandling, er den forventede levealder var en brøkdel af det.

6. Skolerne er grobund for virus og andre sygdomme. Det er sandsynligt, at hvis der er en sygdom, at gå rundt om skolen, så dit barn vil sandsynligvis være i risiko for at fange det. Afhængigt af, hvad betingelsen er, andre familie medlemmer kan være i fare for. Du måske nødt til at sørge for, at du har de rigtige elementer til at behandle sygdommen, såsom kamille lotion til skoldkopper, eller anti-nit shampoo.

Kirurgi er reserveret til mænd med alvorlig, invaliderende eller penis-deformiteter, der gør det svært at have sex. De fleste udbydere af sundhedsydelser tyder på, at operationen, indtil plak og buede har stoppet værre, og patienten har været smertefri i mindst 9 til 12 måneder.